Til toppen

Renholdsutstyr

RENHOLDSPRODUKTER FOR PROFFMARKEDET

 

Siden vår oppstart i 1992 har vi i Proff Norge AS bistått skadesaneringsbransjen, store og små renholdsbedrifter, samt storhusholdning, kommuner og institusjoner med alt av renholdsprodukter.

Renholdsprodukter er undervurdert, men svært viktig for å holde bygget rent og pent, men også for å holde bygget vedlike - Det starter ofte i det små, og mange undervurderer viktigheten av å ta i bruk renholdsprodukter i topp kvalitet.

 

I vår nettbutikk finner du:

 

- Diverse mopper

- Vaskebøtter

- Feiesett

- Gulvkost

- Diverse børster

- Gulvsvaber

- Rengjøringsvogn

- Teleskopskaft

- Urinalmatte

- Pumpekanne

- Vaskekluter

 

Du kan også ta kontakt med oss dersom det er produkter du ikke finner i vår nettbutikk da vi gjerne har flere produkter på lager, samt mulighetene for å innhente produktene du måtte savne.

 

Vi har som ambisjon å være den naturlige valget for fagpersoner som stiller høye krav til sitt eget yrke, og som vet verdien av å ha ordentlig renholdsprodukter i sitt daglige arbeid.

 

Hvorfor velge Proff Norge som din leverandør av renholdsprodukter?

 

Vi er en kunnskapsbedrift innen skadesanering og renhold med fokus på kvalitet. Vi er opptatt av å løse de faglige utfordringer. Vår korte leveringstid er til fryd og gammen for våre samarbeidspartnere.

Dersom du ønsker har vi også kurs innen våre fagområder og produkter og på den måten kan vi videreføre vårt fokus på kvalitet og et skikkelig resultat. Sist, men ikke minst, vi er en Miljøfyrtårnbedrift med svært konkurransedyktige priser - nettopp for å bevise at kvalitet er viktigere enn selve prisen.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for renholdsprodukter!