• Fuktproblemer

Produkter som løser fuktproblemer for proffmarkedet

Dersom det har oppstått fuktproblemer er det viktig å være nøye med å kartlegge omfanget av fuktproblemet og kilden med de rette instrumentene. Velg profesjonelle fuktinstrumenter og inspeksjonsutstyr for oppgaven. Det også viktig å være ekstra nøye med å rense opp med rett metode og rett kjemi for å hindre lukt og følgeskader.

Hos oss i Proff Norge AS finner du smarte og praktiske produkter som hjelper deg med fuktproblemer i større bygg.

Vi har siden vår oppstart i 1992 bistått skadesaneringsbransjen, store og små renholdsbedrifter, samt storhusholdning, kommuner og institusjoner med produkter for fuktproblemer, men også renholdsrekvisita og maskiner. Vi har derfor et bredt nettverk av produsenter med høyt fokus på kvalitet. For deg som bedriftskunde resulterer dette til kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

Proff Norge er opptatt av miljø. Dette krever vi også av våre leverandører. Derfor er våre produsenter enten ISO- eller miljøsertifiserte. Selv er Proff Norge en Miljøfyrtårnbedrift.

Vi er tilgjengelig på telefon mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00, og vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig i vår åpningstid.

Åpningstider i vår butikk i Larvik: Mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00. Du er også velkommen til å prøve oss.