Til toppen

Vannskade

Vannskade

Velg det rette profesjonelle tørkeutstyret og riktig antall til skaden for en effektiv og økonomisk opptørking etter vann og flomskader.

Ta kontakt for en kalkulasjon eller beregning av hva behovet ditt er.

Vi i Proff Norge har siden 1992 bistått skadesaneringsbransjen, store og små renholdsbedrifter, samt storhusholdning, kommuner og institusjoner med nyttige produkter for vannskader. Vi er en betydelig leverandør av skadesanerings-maskiner, kjemi og utstyr, som innbefatter produkter til sanering av skader forårsaket av brann, fukt, vann, olje mm. Ikke minst besitter vi høy kompetanse innen kartlegging og metodevalg ved sanering av skader i bygninger og skip.

I vår nettbutikk finner du produkter som:
- Kondensavfukter
- Grunnvannspumpe
- Millimeterpumpe
- Møbelklosser
- Tørkevifte
- Vannsuger
- Desinfeksjonsmiddel
- Oksidasjonsmiddel og luktnøytraliserer

Du finner alt du måtte behøve for å håndtere alle typer vannskade i vår nettbutikk!

Alle våre produkter bærer preg av vår hovedfilosofi om å tilby kvalitetsprodukter til fornuftige priser. For å kunne håndtere vannskade kreves det produkter som tåler fuktighet og som sørger for å forebygge mot fremtidige vannskader.

Vi er det naturlige valget for bedrifter og fagpersoner som stiller høye krav til produkter og utstyr i sitt daglige arbeid i forbindelse med vannskade, og som vet verdien av god forebyggelse.

Kontakt oss dersom det er produkt du leter etter, men ikke finner. Vi har det mest sannsynlig, og da til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt hovedkontor og butikk er lokalisert i Larvik, men vi har fornøyde samarbeidspartnere og kunder i hele Norge, og som har god erfaring med våre produkter, og som vet at vi fokuserer på ypperste kvalitet
Vi er tilgjengelig på telefon mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00, og vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig i vår åpningstid. Åpningstider i vår butikk i Larvik: Mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00.