Til toppen

Inspeksjons Kit CMEX5

Produktnummer: 207131
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

EFFEKTIV MÅLING AV FUKT!

Tramex FIK (floor inspection kit) er et sett for umiddelbar, ikke-destruktiv kvantitativ fukttesting av betong- og tregulvi tillegg til RH- og duggpunktstesting av betong og omgivelsesforhold. Tramex CMEX5 digitale fuktmåler gir mulighet for ikke-destruktiv kvantitativ testing av betong ved bruk av gravimetrisk testing som baseline og komparativ testing pr. ASTM F2659.

Plug-in gjenbrukbare Tramex Hygro-i2 RH-prober lar ASTM F2170 utføre relativ fuktighetsavlesning i betongplater. Tramex kraftige trestiftsonde måler fuktighetsinnholdet i tre. Et infrarødt overflatetermometer gir overflatetemperatur og duggpunktforhold brukt i forbindelse med CMEX5-hygrometeret.

Tramex Flooring Inspector Kit leveres med et forlengelseshåndtak i enkraftig Tramex veske. Bluetooth-tilkobling til Tramex Meters-appen lar deg visualisere avlesninger og datarapportering til mobile enheter, til GeoTag testresultater, opprette, lagre og dele bilder, rapporter og diagrammer, og se målerskjermen på telefonen din når den utvides til vanskelig tilgjengelig steder.

Se datablad for spesifikasjoner.


Kofferten inneholder:

CMEX5.

App for Android og iOS

1 x Hygro-i2 ® RH sonde HIPP.

Kraftig treprobe av pinnetype

Infrarødt termometer.

Vekt 3.9 kg