Til toppen

Fuktmåler CMEX5

Produktnummer: 207130
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

PRESIS MÅLING AV FUKTINNHOLD!

Tramex Concrete Moisture Encounter X5 - CMEX5 er en ikke-destruktiv digital multi-fuktighetsmåler for betong, og andre materialer. Instrumentet gir en øyeblikkelig og presis måling av fuktighetsinnhold. Resultatet du får i displayet er kalibrert så det stemmer overens med tørke og veie metoden. «Gravimetric testing»  

Hva er gravimetrisk testing?
Ovnstørkemetode er en metode som blir mye brukt til å bestemme fuktinnholdet i et materiale i forhold til tørrvekt av materialet. Prinsippet betyr at en tar en prøve av materialet, veier det på en meget nøyaktig vekt, for så å tørke den samme prøven i en ovn under 48 timer. Prøven blir deretter veiet igjen. Differansen i vekt vil da bestemme hvor fuktig prøven er. 

Instrumentet har også en skala som tilsvarer målinger gjort med karbidmetoden for betong og andre sementholdige underlag, så vel som sammenlignende avlesninger i henhold til ASTM F2659. 

Tramex CMEX5 har også innganger for valgfri Hygro-i2® prober for måling etter borehulls metoden beskrevet i Norsk Standard NS3511, og inngang for pigger og hammerelektrode for måling i Tre etter Norsk Standard NS3512. Instrumentet korrigerer for mer enn 500 kjente tresorter. 

Den nye CMEX5 inkluderer:
• Bluetooth-tilkobling til IOS og Android Tramex App
• Ikke-destruktiv måling i betong % vanninnhold. (Vektprosent)
• Innebygd RH/Temp sensor for måling i luft.
• Inngang for RH, og piggprobe / Hammerelektrode 
• 500+ treslag tilgjengelig