Til toppen

Proff Elyte

Produktnummer: 201048
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

KRAFTIG OG EFFEKTIV OKSIDANT!

Hva er Proff Elyte?

Proff Elyte ® desinfeksjon er en alkoholfri desinfeksjonsvæske som er produsert av rent vann og høykvalitets salt gjennom en patentert membrancelle og elektrolyse teknologi fra Envirolyte Ltd.

Desinfeksjonens virkestoff er hypoklorsyre (HOCl) som er en kraftig oksidant og meget effektiv mot bakterier, sopp og virus.

Produktet leveres som ferdig bruksløsning og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater og kan i tillegg brukes til luktsanering. Proff Elyte ® reduserer effektivt bakterier, sopp og alle virus på rengjorte overflater. Produktet er enkelt å bruke. Ved enkelte påføringsmetoder vil verneutstyr være påkrevd.

Produktet er ikke faremerkepliktig og dermed helt trygg å transportere og lagre. Det er ingen spesielle tiltak som kreves med hensyn til miljø.

Bruksanvisning:

Ferdig bruksløsning - vask og rengjør overflaten du skal desinfisere først. Påfør desinfeksjon ved bruk av spray, våtfogger eller klut, slik at overflaten er helt fuktet. La kjemien virke i 1-5 minutter, trenger ikke skylles av eller tørkes bort.

  • 4x5 liter/antall i kartong 20 liter/pall 640 liter
Mengde 5 liter
Antall i kartong 4 stk.
pH 6,0