Til toppen

OmniGuard Floor Coating 5 Liter

Produktnummer: 209086
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

For områder med høy trafikk og som krever en holdbar overflate som er lett å vedlikeholde, er OmniGuard det opplagte valget. Den høye faste formuleringen av denne gulvpolishen gir ekstrem glans som tåler effekten av høy trafikk i alle værforhold. Perfekt for skoler, barnehager og andre steder med høy slitasje og trafikk.

Omniguard erstatter Revolution 2000 - Med introduksjon av Omniguard har Pioneer Eclipse forsterket det beste innen gulvpolish i bransjen! (se bilder)

Bruksområde:

Til alle polishbehandlede gulvtyper; linoleum, vinyl, terrazzo, betong, marmor, steinfliser mm.

Bruksanvisning:

1. Gulvet skal være helt oppskurt, nøytralisert, skyllet og må tørke helt før 3-5 tynne lag med gulvpolish påføres ved hjelp av en ren, syntetisk mopp. La gulvet tørke helt mellom lagene også før du polerer.

Eller: Påfør 2 tynne lag med gulvporefyller for å forsegle porer i gamle eller porøse gulv eller områder som er utsatt for ekstra stor slitasje. Påfør så 1-3 lag med gulvpolish. 

2. Reetablering - På et gulv som har blitt grundig rengjort og fått tørke helt påføres 1-2 tynne lag med gulvpolish ved hjelp av en ren, syntetisk mopp. La gulvet tørke helt mellom lagene også før du polerer.

  • 5 liter/antall i kartong 10 liter/pall 640 liter
Mengde 5 liter
Antall i kartong 2 stk.
Utseende Melkehvit
Dekkevne 61-74 m2 pr. liter
Tørrstoff 25 %
Gloss >85 %
Viskositet <10