Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Luftrenser Titan 4000 Hydroxyl generator

Produktnummer: 226613

Luftrenser Titan 4000 Hydroxyl generator - En UV-basert og kjemisk fri løsning som enkelt, sikkert og effektivt fjerner luktmolekyler, bakterier, virus og røyk.

Forurenset luft trekkes inn i maskinen der luftfuktighet og UV lys fra flere bølgelengder kombineres for å skape hydroxyl. Den rensede luften blir sendt tilbake til omgivelsene sammen med gjennomtrengende hydroksylgrupper som finner og ødelegger luktmolekyler, bakterier, virus, sopp og flyktige organiske forbindelser og røyk.

Hydroxyl er helt ufarlig og kan benyttes i hvilket som helst miljø 24 timer i døgnet.

Hydroxsyl er «naturens rengjøringsmiddel» og vår teknologi løser utfordringer med dårlig luftkvalitet, lukt etter brann, og for høye bakterie- og virusnivåer. Teknologien er utviklet og produseres i USA. Den patenterte hydroxyl generator teknologien kan nå brukes til et bredt spekter av offentlige og industrielle forurensningssituasjoner. Ulike størrelser: Generator 4000 som er den største luftrenseren, Titan 2000 er den nest største luftrenseren, mens Titan 1000 er den minste portable luftrenseren.

Titan Hydroxyl generator 4000/2000, jobber optimal og mest effektivt sammen med Titan Hydroxyl Maximizer. Dette er en Ultrasonic enhet som forstøver vannet til en vanntåke, og som Hydroxyl generatoren bruker for øke produksjonen av Hydroxyl.

  Titan Hydroxyl Maximizer leveres som tillegg (se bilde):

  • For rom opptil 1080 m3
  • Øker radikalt produksjonen av hydroxyl (trippler lukteliminering)
  • Øker ikke luftfuktigheten i rommet
  • Plasseres bak Hydroxyl Generatoren
  • Fyll opp med vann, holder til 4-5 dager

 

Strømtilførsel 220 volt
Strømforbruk 880 watt
Luftstrøm 135 m3/min
Farge Sort
Lengde 30 cm
Bredde 66 cm
Høyde 66 cm