Nyhet
  • Ionisering MX-1800 - slideshow 1
  • Ionisering MX-1800 - slideshow 2

Ionisering MX-1800

Varenummer: 226351
Lagerbeholdning:
Legg i handlevogn

NYHET!

REN LUFT - RENE OVERFLATER - Ionisering er et svært effeKtivt tiltak for å eliminere lukt, også den som har satt seg i tekstiler og overflater (ikke glem renhold, kilden må selvfølgelig bort) for eksempel etter brann/røyk.

Ionisering (desinfisering) av luft, er også svært effektiv mot muggsporer, virus (også Covid-19)  og bakteriologisk vekst i luft og overflater.

 

Hvorfor kjennes lufta ekstra frisk etter tordenvær, og i høyfjellet?

Svaret er at det er blitt dannet ioner i lufta. Denne prosessen kopierer vi innendørs ved ionisering, dette gir bedre luft både i kontorer, møtelokaler, kjøkken og matvarelagre mm.

Kort om Ionisering: Selve ioniseringsprosessen handler om at et atom eller en gruppe atomer blir elektrisk ladd. Ladingen oppstår ved at de fanger inn eller avgir ett eller flere elektroner. Denne prosessen skjer naturlig med luft som utsettes for uv-strålingen i sollyset. Den inntreffer også ved elektriske utladninger, som lyn. – Prinsippet er velkjent. Vi kan si det slik at vi tilfører energi til oksygenet. Det oppstår en oksidasjonsprosess og lufta nøytraliseres.

  • Maskinen plasseres på en måte hvor den kan sirkulere luften effektivt i rommet med dører lukket og gjerne med litt temperatur (minst over 22 gr dersom det gjelder luktsanering) 
  • NB: Maskinen bør ikke kjøres på mye effekt i et lite rom dersom det oppholder seg mennesker i rommet. Dette fordi det kan dannes Ozon og føre til ubehag. Men for luktsanering der det ikke oppholder seg mennesker er det ingen problem. Der mennesker jobber er det normalt at en kjenner effekt/ionelukt men den skal ikke være påtrengende når en er i området over tid.

  • Serviceintervall på ca 4–5000 timer ved bytte av ionerør. Skifte av filter etter behov.
Strømtilførsel 230
Strømforbruk 125 watt
Vekt 13,5 kg
Lengde 58 cm
Bredde 32 cm
Høyde 40 cm
Farge Blå