Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Industristøvsuger Ronda 200H 1500w

Produktnummer: 223139

RONDA® 200H Power er en industristøvsuger av god kvalitet som er egnet og godkjent for både vanlig støvsuging og for sug direkte fra håndverktøy som typisk har større mengder veldig fint eller farlig støv. Maskinen er utviklet og designet for å oppfylle kravene til robusthet, effektivitet og sikkerhet som stilles i byggebransjen i dag, men er selvfølgelig også egnet i industri og andre bransjer der det stilles høye krav til arbeidsmiljøet. Maskinen er en støvsuger av klasse H etter den siste europeiske standard for støvsugere for farlig støv (EN60335-2-69).

Hjertet til en RONDA® 200H Power er filtersystemet som delvis består av et RONDA® kanalfilter som fungerer som et forfilter og et HEPA-filter som beholder de aller fineste partiklene. Kanalfilteret er laget av et spesielt teflonbelagt materiale og har en veldig stor overflate i form av filterstenger montert på fjærer som beveges av turbulensen i luften når maskinen er i drift. Dette gir en selvrensende effekt som gjør den perfekt for å jobbe med store mengder fint støv, som f.eks sement eller gipsstøv. Brukes også ved pulver, asbest, mugg og soppsanering.

En sjokkventil gjør at kanalfiltret kan rengjøres under drift. Maskinen er utstyrt med den nyeste motorteknologien som forbedret sugekraft, lavere strømforbruk og redusert støynivå. Motoren startes via en innebygd myk start som reduserer strømforbruk i oppstartfasen.

  • Selvrensende teflonbelagt kanalfilter
  • Vedvarende sugestyrke
  • Enkel filterrensing under bruk
  • Hepafilter
  • El-uttak med start/stopp automatikk
  • Lavt støynivå
  • Utstyrt med 14 liters plastsekk med papirposefilter (16 liters tank)

Maskinen leveres komplett.

 

Tankkapasitet 16 liter
Filterareal 80 m2
Vakummotor 1450 watt
Strømtilførsel 230 volt
Luftstrøm 5,7 m3/min
Sugeeffekt 3000 mmVs
Støynivå 70 dB
Lengde 45 cm
Bredde 43 cm
Høyde 79,5 cm