Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Helmaske Scott Sari

Produktnummer: 233132

Maske fremstilt av naturgummi til arbeid i miljø med støv og gasser og når øynene skal beskyttes mot damp og sprut. Kan også anvendes sammen med vernehjelm. Sari kan anvendes som ansiktsdel i et trykkluftssystem. Eller med Scotts viftene Autoflow eller Proflow 2 SC.

Som reservedel kan man bruke en Sari maske som ansiktsdel i et trykkluftssystem. Standarden sier at luftslangen skal være låst/fast til ansiktsdelen ved levering av komplette systemer.

Et stort visir som beskytter øynene både mot irriterende gasser og sprut samt slag. Visiret kan enkelt byttes ut. Sikker tilpassing til ansiktet takket være den anatomiske utformingen.

En indre spesialmaske med bakventiler minsker kulldioksydnivået. Det justerbare elastiske båndstellet med fem festepunkter er utstyrt med spenner, lett å ta på og ta av, muliggjør bruk av vernehjelm og øreklokker. Dugg på visiret forhindres ved at strømmen av innåndingsluften rettes tvers over innsiden av visiret. Masken har talemembran hvilket gir god kommunikasjon. Filter med standardgjenger brukes.

Sari kan anvendes med filter, med motorisert åndedrettsvern Autoflow eller Proflow 2 og 3.

Triplexglass tåler de fleste løsemidler.

Systemet samsvarer med EN147 TM3, EN136-10 og EN143.