Til toppen

Avfuktere

Nettbutikk med avfukter for proffmarkedet

 

Hos oss i Proff Norge AS finner du avfuktere som holder større bygg tørre. Vi har også modeller som hjelper deg som har behov for umiddelbar avfukting.

Våre produkter håndterer utfordringene med å holde et bygg tørt. Du skal kunne finne en modell som er produsert for nettopp dine problemer.

 

Vi er opptatt av kvalitet og benytter oss kun av leverandører med samme filosofi som oss selv. Våre avfuktere er derfor svært solide, men også moderne. Du finner en rekke praktiske og smarte løsninger i våre produkter.

 

I vårt sortiment finner du:


- Kondensavfuktere

- Adsorpsjonsavfuktere

- Vann- og oljeseparator

 

I tillegg har vi alt du trenger av kabler og annet utstyr.

 

I vårt sortiment finner du avfukter som egner seg for ulike produksjonsprosesser eller for avfukting av rom og lagre hvor behovet for å holde lav relativ fuktighet er nødvendig. Våre avfuktere har en rekke fordeler og sørger for lavt strømforbruk og høy kapasitet, selv under lave temperaturer. Avfukterne er enkle å stable og tar derfor liten oppbevaringsplass.

 

Passer utmerket for deg som har behov for avfukter til tørkeskap/-rom, kontainere, båter, garasjer og andre mindre områder. Husk å tette alle utganger i området før bruk. Slange må bestilles i tillegg.

 

Proff Norge er en leverandør til skade- og renholdsbransjene. Vi holder til på Hegdal i Larvik, der vi har hovedkontor og lager. Vi har vært i bransjene siden 1992 med dertil opparbeidet kompetanse. Vi streber etter å gjøre alle våre kunder fornøyde gjennom god service og kunnskapsrike medarbeidere.

 

Vi er den naturlige leverandøren for deg som forventer avfukter i ypperste klasse og som sørger for en enklere arbeidshverdag med bedre resultat.

 

Vi er tilgjengelig på telefon mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00, og vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig i vår åpningstid.

 

Åpningstider i butikk, mandag - fredag fra kl 08.00 til kl 16.00.